Utgivelser

Jarle Waldemar har laget over 50 ulike produkter med kristen profil for

barn, familier og barneledere: DVD-er, CD-er, bøker, klubb og apps.

 

En tro som varer (2019)

Foreldre har størst påvirkning på de unges liv, også når det gjelder tro. I En tro som varer deler Karina og Jarle Waldemar noen refleksjoner rundt hvordan man kan overlevere den kristne tro til barn og unge.

Boken bygger på nyere forskning og setter fokus på den kristne foreldrerollen. Boken er like relevant for småbarnsforeldre som for tenåringsforeldre. Bli inspirert og utfordret til å sette fokus på tro i ditt hjem. Du kan være med å overlevere en tro som får betydning for hele livet – en tro som varer.

Du kan blant annet lese om:

 • Hjemmets betydning

 • Å skape gode trosvaner

 • Lær de unge å be

 • Barns åndelige utvikling

 • Foreldre som ber

 • De unges tvil

 • Hvordan snakke om utfordrende trosspørsmål   

Slik hjelper du barnet ditt til å bli den beste utgaven av seg selv (2019)

I «Slik hjelper du barnet ditt til å bli den beste utgaven av seg selv» gir Karina og Jarle Waldemar gode innspill og refleksjoner for å hjelpe de voksne til bevisstgjøring i foreldrerollen. Boken tar blant annet opp DISK-profil for barn, som et godt redskap for å bli bedre kjent med barnets oppførsel og personlighet. Les også interessante tanker rundt:


• Slik kan du være en trygg og tydelig forelder
• Slik kan du hjelpe barnet ditt til å føle seg elsket og verdifullt
• Slik kan du sette sunne grenser for barnet ditt
• Slik kan du få en større forståelse for barnet ditt

(Disk for barn, disk-analyse for barn, diskanalyse for barn)

Enda mer hulter til bulter (2019)

– en andaktsbok DU må fullføre! Her kommer enda en litt annerledes andaktsbok.

Denne boken Fra Jarle Waldemar inneholder mange morsomme og kreative oppgaver som du må fullføre. Gjennom hverdagsrelaterte andakter vil denne boken skape gode og viktige øyeblikk. Les andakten, gjør oppgavene og vær med å forme din egen personlige andaktsbok! alder: 8-13 år

«Nåderik» feat. Andreas Waldemar (Single) (2019)

Kompass for livet – Familieandaktsbok (2019)

Kompass for livet (2019) er er en 365-dagers andaktsbok som gir trosopplæring i hverdagen. Boken gir gode sannheter fra Guds Ord som gjør oss rustet til å møte alle livets sider. Når vi fyller vårt indre med mat fra Guds Ord, får vi et kompass for livet. Jarle Waldemar og Karina Waldemar gir oss ett bibelvers hver dag og hjelper oss til å forstå hva dette betyr i dag.

2.utgave, utgitt i annet format i 2016.

365 andakter for barn (2019)

Bibelhistoriene i 365 andakter for barn er skrevet til småbarna.Gjennom 365 andakter med grunnleggende sannheter formidlet slik at ditt barn kan forstå, har du et pedagogisk hjelpemiddel som vil gi en god start på ditt barns bibellesning og andaktsliv.

Barna kommer til å elske de fargerike illustrasjonene og noen av dem kan de selv fargelegge.Hjelp ditt barn til å bli litt bedre kjent med Gud for hver dag som går!

Passer for barn i alderen 3-5 år.

«Navnet Jesus» feat. Andreas Waldemar (Single) (2018)

Det nye testamentet for dem som digger Minecraft (2018)

Bli med inn i en ny verden - full av spennende oppdrag, farer og mirakler. Følg Jesus når Han gjør mirakler - bli begeistret over hvordan Han metter 5000 mennesker og går på vannet. Vær sammen med Jesu etterfølgere når de sprer Hans budskap til hele verden, og vær vitne til Paulus' skipbrudd og den forbløffende historien om hvordan han overlevde - alt gjenfortalt i Minecraft! Her får du Bibelens kjente og kjære fortellinger gjenfortalt ved hjelp av klosser! Bli bedre kjent med forfatterne inni boken. Jarle Waldemar står for en verden av spennende trosopplæring. Teksten i den norske utgaven av Det nye testamentet for dem som digger Minecraft er av Jarle Waldemar. Gled deg til en annerledes Bibel-opplevelse!

Bibelen – Bøkenes bok (Bidragsyter) (2018)

Bibelen Guds Ord - Selve Bøkenes bok som den av mange er kalt, er tidenes største bestselger. Bare i Norge selges nær 100 000 eksemplarer av Bibelen og Det nye testamentet hvert eneste år, og det finnes knapt et hjem uten en bibel i bokhyllen. Titusener av nordmenn leser i Bibelen hver dag, og hundretusener bekjenner seg som kristne.

Redaktør: Sten Sørensen. Jarle Waldemar er en av bidragsyterne sammen med Espen Ottosen, Thomas Åleskjær, Arnfinn Clementsen, Øyvind Gaarder Andersen, Bjørn Olav Hansen, Leif S. Jacobsen, Pål Helmersen, Alv Magnus, Øivind Benestad.

Hverdagsbibelen Pluss (Studiekommentarene) (2018)

Hverdagsbibelen er en forenklet og levendegjort oversettelse. Den baserer seg på Bibelen – Guds Ord.

I Hverdagsbibelen PLUSS er bibelteksten «Hverdagsbibelen» brukt. Ekteparet Sten og Elsbeth K. Sørensen har i en periode på ti år arbeidet for å gi deg Guds Ord i en utgave med et enklere, lett forståelig språk! Sammen med PLUSS-teksten – studienotatene utarbeidet av Jarle Waldemar – gir den både deg som er førstegangsleser av Bibelen, og deg som har lest andre oversett elser i ti år, aha-opplevelser som gir deg lyst til å lese mer!

Besteforeldre – en velsignelse for barnebarna (2018)

Besteforeldre har en helt spesiell rolle i barnebarns liv. I «Besteforeldre – en velsignelse for barnebarna» gir Karina og Jarle Waldemar oppmuntringer til den voksne generasjon til å ta ansvar og involvere seg for de minste. Det er en velsignelse å overlevere en god arv videre til den oppvoksende slekt. Bli inspirert og utfordret til å ta rollen som en besteforelder som barna alltid vil bære med seg, og igjen overlevere til sine barn. Du kan være en som setter standarden for en rik slekt. Denne boken tar for seg:

• velsignelsen ved å være besteforeldre
• hvordan du kan dele troen på en naturlig måte
• hvordan du kan dele dine barndomsopplevelser
• hva du kan finne på sammen med barnebarna

Hulter til bulter (2018)

– en andaktsbok DU må fullføre! Her kommer en litt annerledes andaktsbok.

Denne boken Fra Jarle Waldemar inneholder mange morsomme og kreative oppgaver som du må fullføre. Gjennom hverdagsrelaterte andakter vil denne boken skape gode og viktige øyeblikk. Les andakten, gjør oppgavene og vær med å forme din egen personlige andaktsbok! alder: 8-13 år

365 dager for å bli bedre kjent med Gud (2018)

365 dager for å bli bedre kjent med Gud – Jarle Waldemar og Rebecca Waldemar (17)

Ønsker du å bli inspirert til å leve et spennende liv der den beste sjåføren sitter i førersetet?
Gjennom «365 dager for å bli bedre kjent med Gud» får du mulighet til få en enda dypere relasjon med Gud. Hver dag vil denne boken hjelpe deg, trøste deg, utfordre deg og gi deg mot til å leve det livet Gud har planlagt for deg. Når du oppdager Guds kjærliget og hvilken kraft Han kan gi inn i livet ditt, vil du forhåpendligvis gå mer rakrygget og mindre stresset gjennom livet. Hver dag kan Gud gi deg en visshet om at Han er med deg gjennom alle livets gleder og utfordringer.

Hvem har skapt alle dyrene? (2017)

Visste du at elefanten ikke kan hoppe?
Visste du at kua lager nok melk til omtrent 20 melkekartonger hver dag?
Visste du at pinnsvinet har over 5000 pigger på ryggen?

«Hvem har skapt alle dyrene?» er både en faktabok og en andaktsbok. Jarle Waldemar gir deg en rekke artige fakta om dyrene, samtidig som du får med deg en sannhet fra Gud. Les om Ella Elefant, Egil Elg, Bjørg Blåhval, Sølvi Sjiraff og mange andre interessante dyr. Passer for barn fra 2–8 år.

Jarle Waldemar brenner for å formidle evangeliet. Han har i en årrekke laget innholdsrike produkter med kristen profil. Les mer på www.jarlewaldemar.no

For barn fra 2-8 år.
Media: Bok (innbundet)
Sider: 167 sider
Produksjonsår: 2017

Min aller første barnebibel (2017)

I Min aller første barnebibel gjenforteller Jarle Waldemar tjue av våre mest kjente bibelhistorier levende og lett forståelig. Her får de aller minste høre om Guds trofasthet og omsorg. Barna blir kjent med Gud skaperverk, hvordan Han ledet mennesker som Noah, Moses og David, om Jesu mirakler og Guds store kjærlighet til oss.

Passer for barn i alderen  1–6 år.

For barn fra 1-6 år.
Media: Bok (innbundet pappsider)
Sider: 24 sider
Produksjonsår: 2017

Overveldet (feat. David André Østby) (2017)

Nå er Jarle Waldemar ute med oppfølger til suksessen «Gi meg Jesus». På albumet «Overveldet» får du enda flere lovsanger i moderne stil sammen med den kjente lovsangslederen David André Østby (Filadelfiakirken Oslo). Albumet inneholder flere sanger fra David André Østby og oversatte Hillsong-sanger. Få med deg sanger som «Overveldet», «Takk min Jesus», «Nådepuls», «Du sviker aldri meg, Jesus» og første norske utgivelse med Hillsong-sangene «Å pris Hans navn» og «Strekker meg mot deg».

 1. Overveldet

 2. Takk min Jesus (feat. Rebecca Waldemar)

 3. Strekker meg mot deg

 4. Strømmer av nåde (feat. David André Østby)

 5. Nådepuls (feat. David André Østby)

 6. Stor er din trofasthet (feat. Caroline Ellingsen)

 7. Å pris Hans navn

 8. Du svikter aldri meg (feat. Caroline Ellingsen)

 9. Frihet (feat. Synne Økland Schøld)
   

Jarle Waldemar er artist og forfatter. Dette er hans niende album, og hans andre lovsangsalbum. Jarle Waldemar har fått med seg David André Østby som er lovsangspastor i Filadelfiakirken Oslo. Han er kjent lovsangsleder i både Norge og Sverige, og har gitt ut fem album. Produsent er Tore Kulleseid fra IMIkirken Stavanger som er kjent produsent og gitarist som har stått bak de siste Impuls-albumene. Hans unike talenter har vært med å gi lovsang i Norge et nytt lydbilde. På albumet deltar også Caroline Ellingsen, Synne Økland Schøld, Vetle Jarandsen, Rebecca Waldemar, Philip Waldemar og Andreas Waldemar.

Dette sier Guds Ord til deg (2017)

Det er mange stemmer som ønsker å si noe om hvem du er og hva du burde bruke livet ditt til. Har du et bevisst forhold til hva som får lov til å påvirke deg og forme deg som person? I denne boken ønsker Jarle Waldemar å gi deg gode sannheter fra Guds Ord som kan være med å prege livet ditt. Det er viktig at du vet hva Guds ord sier om deg og til deg – i en tid som denne. La Gud sette verdien på deg og livet ditt, slik at du kan føle deg både elsket, viktig og klar for nye utfordringer.

SØRG FOR AT DU STADIG FÅR HIMMELSKE IMPULSER!

 

Jarle Waldemar og Karina Waldemar brenner for å formidle evangeliet. Mange familier kjenner Jarle Waldemar fra sommerstevner og menigheter, der han har deltatt med kreative prekener og sang. Hans sprudlende og livsglade formidling av tro og liv har vært til inspirasjon og oppmuntring for mange. De har i en årrekke laget innholdsrike produkter med kristen profil. Les mer på www.jarlewaldemar.no

Barnas Klubb DVD 2 (2017)

Barnas Klubb – DVD 2
Jarle Waldemar drar til bondegården for å hilse på mange flotte dyr. Du får også være med på en koselig telttur og lære os påskens innhold. DVD-en inneholder også bibelhistorier og musikkvideoer.

Spilletid: 45 min
Alder: Tillat for alle
Prod.år: 2017
Pris: 149,–

 

Barnas Klubb er en kristen medieklubb
for barn. Her får du to episoder fra
tidligere utgivelser. Les mer på
www.barnasklubb.no

Barnas Klubb DVD 1 (2017)

Barnas Klubb – DVD 1
Bli med med Jarle Waldemar på en hyggelig skogstur for å grille fylte epler og på et spennede besøk til Astris kjemiskole. DVD-en inneholder også bibelhistorier og musikkvideoer.

Spilletid: 45 min
Alder: Tillat for alle
Prod.år: 2017
Pris: 149,–

 

Barnas Klubb er en kristen medieklubb
for barn. Her får du to episoder fra
tidligere utgivelser. Les mer på
www.barnasklubb.no

Hvem, hva og hvordan i Bibelen (2017)

Barn har mange spørsmål om Gud og den kristne tro. I «Hvem, hva og hvordan i Bibelen» bruker Jarle Waldemar spørsmål og svar for å hjelpe barn til å bli bedre kjent med den kristne tro.

Denne boken inneholder også 200 bibelquiz-spørsmål som barna kan kose seg med.

Passer for barn fra 6–11 år.

Kompass for livet (2016)

«Kompass for livet» er en 365-dagers andaktsbok som gir trosopplæring i hverdagen. Her får barna møte sunne og gode sannheter fra Guds Ord som gjør dem rustet til å møte alle livets sider. Jarle Waldemar gir barna ett bibelvers hver dag, og hjelper dem til å forstå hva dette betyr i dag.
Passer for barn fra 6–11 år.

Kompass for livet

Media: BOK

Produksjonsår: 2016

Sider: 370

Alder: 6–11 år

Pris: 298,–