Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Singback «Overveldet» Jarle Waldemar (feat. David André Østby) (Nedlasting)

1.000,00
Varenummer: 903

SINGBACK TIL ALLE SANGENE FRA «OVERVELDET – JARLE WALDEMAR (FEAT. David André Østby)

Inneholder både instrumental-versjon og playback inkl koring. 

Nå er Jarle Waldemar ute med oppfølger til suksessen «Gi meg Jesus». På albumet «Overveldet» får du enda flere lovsanger i moderne stil sammen med den kjente lovsangslederen David André Østby (Filadelfiakirken Oslo). Albumet inneholder flere sanger fra David André Østby og oversatte Hillsong-sanger. Få med deg sanger som «Overveldet», «Takk min Jesus», «Nådepuls», «Du sviker aldri meg, Jesus» og første norske utgivelse med Hillsong-sangene «Å pris Hans navn» og «Strekker meg mot deg».

  1. Overveldet
  2. Takk min Jesus (feat. Rebecca Waldemar)
  3. Strekker meg mot deg
  4. Strømmer av nåde (feat. David André Østby)
  5. Nådepuls (feat. David André Østby)
  6. Stor er din trofasthet (feat. Caroline Ellingsen)
  7. Å pris Hans navn
  8. Du svikter aldri meg (feat. Caroline Ellingsen)
  9. Frihet (feat. Synne Økland Schøld)

Jarle Waldemar er artist og forfatter. Dette er hans niende album, og hans andre lovsangsalbum. Jarle Waldemar har fått med seg David André Østby som er lovsangspastor i Filadelfiakirken Oslo. Han er kjent lovsangsleder i både Norge og Sverige, og har gitt ut fem album. Produsent er Tore Kulleseid fra IMIkirken Stavanger som er kjent produsent og gitarist som har stått bak de siste Impuls-albumene. Hans unike talenter har vært med å gi lovsang i Norge et nytt lydbilde. På albumet deltar også Caroline Ellingsen, Synne Økland Schøld, Vetle Jarandsen, Rebecca Waldemar, Philip Waldemar og Andreas Waldemar.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn