Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Grunnfestet – Markus’ evangelium

349,00
Varenummer: 3041

Grunnfestet Bibelkommentarer – En vandring gjennom Markus’ evangelium

Den kristne tro har gitt håp, trøst og styrke for mennesker i generasjoner. Sentralt står troen på Bibelen som Guds levende Ord til oss. Grunnfestet er et bidrag for å skape bibelglede og gi deg en trygg grunn å stå på. Gjennom eksegese og bibelfortolkning bygget på evangelikal teologi gir pastor Jarle Waldemar innsikt og inspirasjon i møte med Markus' evangelium.

Markus' evangelium er kjent for sin nøkterne og handlingsorienterte fremstilling av budskapet om Jesus Kristus. Vi møter Jesus som vandret, gjorde tegn og under, snakket med folk og hjalp dem. Det er særlig to temaer som kjennetegner Markus: disippelskap og den lidende Messias. Ved Markus' hjelp kan vi nesten se oss selv i folkemengden der Jesus både helbredet og underviste. Bli med og gjør et dypdykk inn i Bibelen der vi studerer Jesu liv gjennom Markus' øyne. Bibelkommentarene kan være til inspirasjon til
både prekenforberedelse og egne bibelstudier.

Jarle Waldemar er hovedpastor i Filadelfiakirken Drammen og har skrevet 40 bøker, deriblant studienotatene i Hverdagsbibelen Pluss. Han brenner for å gjøre Guds Ord og evangeliet tilgjengelig for dagens mennesker. Hans livsnære forkynnelse av tro har vært til inspirasjon og oppmuntring for mange. Jarle Waldemar er teolog og pedagog.

Utdrag fra «Grunnfestet – Markus’ evangelium».

Få også med deg den andre boken i serien: Grunnfestet – Johannes’ evangelium.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn