Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Gnistrende barnearbeid (BOK)

249,00
Varenummer: 3013

Ønsker du et gnistrende barnearbeid som er attraktivt og givende for barna? Ønsker du å så inn i et levende og bærekraftig arbeid som kan bestå gjennom generasjoner og på tross av ulike sesonger? Jarle Waldemar som er barne og familiepastor, har reist rundt i hele kirkenorge i over ti år som barneevangelist, for å inspirere menigheter. Gjennom mange års erfaring med barnearbeid, har han nå skrevet en bok som skal hjelpe deg som jobber med barn i menighet.

Boka er rettet mot både hovedledere, medledere og alle som ønsker å ta del i hvordan man kan legge til rette for et levende og bærekraftig arbeid blant barn. Boka vil gi deg inspirasjon, verktøy og ideer, slik at både du som leder og hele barnearbeidet kan bli bedre. Om alle ledd i et barnearbeid tilegner seg kunnskapen i denne boka og anvender den i praksis, er forutsetningene for et gnistrende barnearbeid virkelig tilstede. Jarle Waldemar har utarbeidet ti sjekkpunkter som kan hjelpe deg på veien. Ta en pause, hev blikket og ta en temperatursjekk på arbeidet som du står i.

Anbefaling:
Jeg har vært så heldig å få jobbe med Jarle gjennom flere år. Han er vel en av de som har reist mest og sett flest forskjellige barnearbeid rundt omkring i vårt land. Dette har gitt han stor innsikt og kunnskap om hva barnearbeid er og hvilken viktig plass det har i menigheten. Takk for at du har skrevet denne boka. Den er en flott påminner på hva og hvorfor vi holder på med barnearbeid. Bokas ti sjekkpunkter utfordrer og inspirerer meg til igjen å ta tak i det som ikke fungerer hos oss. Den anbefales på det varmeste for både barneledere og pastorer og prester!
– Svein-Robert Solberg, Barnepastor Filadelfia Hamar

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn